Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί δεν του έκανε γιο


Ξεκίνησε σε δικαστήριο του Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας η εκδίκαση της υπόθεσης του 55χρονου Νάι Γιν Ξούι, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης συζύγου του, Αν Αν Λίου, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του έξω από το σπίτι τους. Ο Ξούι είναι ο πατέρας της 3χρονης Κουιάν Ξου Ξούι, γνωστής στην αυστραλιανή κοινή γνώμη ως «Πάμκιν», που βρέθηκε εγκαταλειμμένη στον σιδηροδρομικό σταθμό Σάουθερν Κρος της Μελβούρνης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ξούι μισούσε την γυναίκα του, γιατί δεν του έκανε γιο και λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία της την είχε ξυλοκοπήσει, με αποτέλεσμα η 27χρονη μητέρα να φύγει από το σπίτι με την κόρη της και να καταλήξει για λίγες μέρες σε δημόσια κατοικία που προσφέρει καταφύγιο σε κακοποιημένες γυναίκες. Ο Ξίου είπε στο δικαστήριο -του οποίου να σημειωθεί οι ένορκοι είναι όλοι γυναίκες- ότι είναι αθώος.

Ο Ξίου, αφού έφυγε από τη Νέα Ζηλανδία, με την 3χρονη κόρη του, πήγε στη Μελβούρνη, όπου και εγκατέλειψε το 3χρονο κοριτσάκι και, στη συνέχεια, έφυγε για τις ΗΠΑ. Στο δικαστήριο κατατέθηκε, επίσης, ότι ο Ξίου -που είναι ειδικά εκπαιδευμένος στις πολεμικές τέχνες- ζήλευε και είχε απειλήσει πολλές φορές ότι θα σκότωνε την γυναίκα του. Η δίκη συνεχίζεται.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου